W DZISIEJSZYM FILMIE REDMI BUDS 3 PRO RECENZJA

W DZISIEJSZYM FILMIE REDMI BUDS 3 PRO RECENZJA смотреть последние обновления за сегодня на .

Redmi Buds 3 Pro - Świetne i Tanie Słuchawki Bezprzewodowe 🎧 Xiaomi Znów Pozamiatało.

58367
1162
114
00:10:37
28.07.2021

Czas na test, recenzję Redmi Buds 3 Pro. Warto Kupić, Jaka Najlepsza Cena? Sprawdź cenę Redmi Buds 3 Pro▶️ 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 KUP NAJTANIEJ PRODUKTY APPLE W SPRAWDZONYCH SKLEPACH 🔥: ▶️ MEDIAMARKT: 🤍 ▶️ MEDIAEXPERT: 🤍 ▶️ RTVEUROAGD: 🤍 ▶️ OLEOLE: 🤍 ▶️ NEONET: 🤍 #Xiaomi #Tech #Gadget ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE REDMI BUDS 3 PRO RECENZJA, TEST REDMI BUDS 3 PRO, WARTO KUPIĆ REDMI BUDS 3 PRO?, OPINIA REDMI BUDS 3 PRO, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE WYBRAĆ W 2021?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Film powstał we współpracy z dystrybutorem słuchawek Redmi Buds 3 Pro. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Redmi Buds 3 Pro: Hybrid ANC with Transparency Mode | #SmartLivingForEveryone

197837
1661
93
00:00:56
29.07.2021

Immerse yourself in #TheSoundYouWant with #RedmiBuds3Pro! They provide you with 35dB hybrid active noise cancellation and a fast-charging yet long-lasting battery. Check this video out for more details! Learn More: 🤍

Redmi Buds 3 Pro: Design

69249
1741
120
00:00:35
20.07.2021

Turn up your favorite music! It's time to enjoy #TheSoundYouWant with 35dB hybrid active noise cancellation. #RedmiBuds3Pro #SmartLivingForEveryone Learn more here: 🤍

Los MEJORES calidad/precio: Redmi Buds 3 Pro REVIEW

232331
7715
475
00:09:23
02.12.2021

💥💥 Cómpralo desde aquí: 🤍 🔥 Descubre nuestra web Compra Smartphone: 🤍 💰🎁🏆 Aquí encontrarás las MEJORES OFERTAS: 🤍 ✔️🔔 Suscríbete a Topes de Gama: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Discord: discord.gg/cGkpRKUrfF 📲💡Visita la web Topes de Gama: 🤍 🤍 🤍

Jakie Słuchawki Bezprzewodowe Kupić w 2022? | Najlepsze Słuchawki Bezprzewodowe do 200/500/1000zł!

172203
2799
224
00:24:54
10.05.2022

Jakie Słuchawki Bezprzewodowe kupić w 2022?Jakie Kupić Słuchawki Bezprzewodowe TWS w 2021? Jakie Słuchawki TWS kupić? Najlepsze bezprzewodowe słuchawki do 200zł, 500zł i 1000zł. Sprawdź Promocyjne Ceny Słuchawek z Filmu ↘️ AirPods Pro: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 Beats Studio Buds:  ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Xiaomi Buds 3 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV:  🤍 ✅ Oleole: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ Electro: 🤍  Huawei Freebuds 4i: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Jabra Elite 75t: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Huawei Freebuds 4 ANC:  ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ Oleole: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Edifier Neobuds Pro: ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Oleole: 🤍 Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2: ✅ MediaExpert: 🤍    ✅ MediaMarkt: 🤍         ✅ EuroRTV: 🤍  ✅ Oleole: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Sony WF 1000xm4 ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 SAMSUNG Galaxy Buds Pro ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 AirPods 3 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 Sony WF 1000xm3 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 Baseus WM01 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Huawei FreeBuds Pro ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 Realme Buds Air 2 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 Jabra Elite 3 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Samsung Galaxy Buds 2 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 Xiaoudu smart buds pro ✅ EURORTV: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #SłuchawkiTWS Źródło Przebitek z innych kanałów: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 0:00 POCZĄTEK 2:08 SŁUCHAWKI DO 100ZŁ 4:23 DO 200ZŁ 7:20 DO 300ZŁ 10:33 DO 400ZŁ 14:28 DO 500ZŁ 17:01 DO 600ZŁ 19:20 DO 800ZŁ 23:05 DO 1000ZŁ 24:10 PODSUMOWANIE ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE JAKIE SŁUCHAWKI KUPIĆ W 2021?, JAKIE SĄ NAJLEPSZE SŁUCHAWKI W 2021?, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE KUPIĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI TWS KUPIĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 200ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 400ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 500ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 1000ZŁ?, WARTO KUPIĆ AIRPODS PRO?, WA 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Jakie Słuchawki Bezprzewodowe Warto Kupić w 2023? Sprawdź Aby Nie Przepłacić ⛔️

63379
1107
142
00:28:38
07.11.2022

Jakie Słuchawki Bezprzewodowe kupić w 2023?Jakie Kupić Słuchawki Bezprzewodowe TWS w 2023? Jakie Słuchawki TWS kupić? Najlepsze bezprzewodowe słuchawki do 200zł, 500zł i 1000zł. Sprawdź Promocyjne Ceny Słuchawek z Filmu ↘️ AirPods Pro: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 Beats Studio Buds: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 Xiaomi Buds 3 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 Huawei Freebuds 4i: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 Jabra Elite 75t: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Huawei Freebuds 4 ANC: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 Edifier Neobuds Pro: ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Oleole: 🤍 Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 Sony WF 1000xm4 ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 AirPods 3 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 Baseus WM01 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Huawei FreeBuds Pro ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Realme Buds Air 2 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Jabra Elite 3 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Samsung Galaxy Buds 2 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Xiaoudu smart buds pro ✅ EURORTV: 🤍 AirPods Pro: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 AirPods Pro 2: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 Xiaomi earbuds basic 2 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Redmi buds 3 lite ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Realme Buds air 3 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 OPPO Enco air ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 EIDFIER W240tn: ✅ EURORTV: 🤍 Jabra elite 5: ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Souncore liberty 3 Pro: ✅ EURORTV: 🤍 Jabra Elite 7 Pro: ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Jabra elite 85t ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Huawei freebuds pro 2 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 Bose quietyomfort earbuds ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 0:00 Początek 1:31 Jakie słuchawki bezprzewodowe kupić w 2022? 2:14 Jakie słuchawki bezprzewodowe do 100zł? 3:43 słuchawki TWS do 200zł? 6:40 słuchawki TWS do 300zł? 11:54 słuchawki TWS do 400zł? 14:14 słuchawki TWS do 500zł? 15:55 słuchawki TWS do 600zł? 18:39 słuchawki TWS do 700zł? 20:45 słuchawki TWS do 800zł? 21:58 słuchawki TWS do 900zł? 22:47 słuchawki TWS do 1000zł? 24:27 najlepsze słuchawki powyżej 1000zl 27:48 Podsumowanie 🔵 Głównym sponsorem komercyjnym kanału jest firma Elzap, której produkty biurowe są widoczne na moich filmach i z których sam korzystam 🔵 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) Źródło Przebitek z innych kanałów: 🤍 🤍 🤍 ▶️ JAKIE SŁUCHAWKI KUPIĆ W 2023?, JAKIE SĄ NAJLEPSZE SŁUCHAWKI W 2023?, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE KUPIĆ 2023?, JAKIE SŁUCHAWKI TWS KUPIĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 200ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 400ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 500ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 1000ZŁ?, WARTO KUPIĆ AIRPODS PRO 2023?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍

Beats Studio Buds - Lepsze niż AirPods? Idealne Słuchawki do Androida? 🎧 Recenzja

26101
533
41
00:09:10
13.09.2021

Recenzja, Test Beats Studio Buds - Warto Kupić? Jak działają Beats Studio Buds z Androidem? Sprawdź Cenę Beats Studio Buds w sklepach↘️ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Amazon: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #iPhone ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE BEATS STUDIO BUDS RECENZJA, TEST BEATS STUDIO BUDS, WARTO KUPIĆ BEATS STUDIO BUDS?, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ W 2021?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE KUPIĆ W 2021?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

TO SĄ NAJLEPSZE SŁUCHAWKI DOKANAŁOWE

325911
13628
1518
00:20:00
15.12.2020

Wow ► 🤍 Szczerze Wam powiem... Żałuję, że tak długo z tym tematem zwlekałem :D! Okazuje się, że te słuchawki biją na głowę wszelkie moje poprzednie doświadczenia. Miałem w swoim życiu kilka par słuchawek przewodowych do kanałowych i przed czasami aktywnego tłumienia hałasu - ich drobna budowa, a zarazem bardzo duży stopień tłumienia wszystkiego zewsząd sprawiały, że to był mój pierwszy wybór jeżeli chodzi o słuchawki na wyjście do szkoły, czy jazdę tramwajem, ale dorastając - coraz mniej podobała mi się ich budowa. Wtykanie do ucha, ucisk za każdym razem, wolałem w pewnym momencie wybrać większe słuchawki z bardziej otwartą konstrukcją nawet jeżeli miało to się wiązać z mniejszą wygodą użytkowania, bo słyszałem więcej z zewnątrz... Apple AirPods Pro? Zmieniły moje pojęcie na temat słuchawek dokanałowych. Te kilka godzin jakie mogłem z nimi spędzić i fakt, że cały czas trzymam je teraz w uszach i słucham muzyki w momencie kiedy piszę opis dla Was są chyba wystarczającym potwierdzeniem tego jak bardzo mi się spodobały :D Jeżeli wciąż się wahacie na ten moment, to nie czekajcie dłużej :) Zastąpią wiele par innych słuchawek z których korzystacie na co dzień i próbowałem - one z ucha nie chcą wyskoczyć :D! Najlepsze słuchawki dokanałowe jakie miałem w uszach i jeszcze ten brak ucisku przez regulację ciśnienia :o! Wspaniałe! I to wszystko moje prywatne opinie :)! W serii Adwentechowej. W Kalendarzu AdwenTechowym to chyba produkt, który wzbudził mój najwyższy poziom optymizmu póki co i jeszcze jak podany przez Kotu :D! - 🤍 A całość zmontowana przez Mateusza: - 🤍 Jeśli podoba Ci się moja twórczość, to tutaj możesz mi pomóc: ► 🤍 _ FANPAGE: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 DISCORD: 🤍

Mam już podróbki AirPods Pro!🔥 Warto Kupić?

139089
3638
209
00:07:50
12.12.2019

MAM JUŻ U SIEBIE PODRÓBKI AIRPODS PRO! WARTO JE KUPIĆ? 😁 ▶️ 🤍 KUP NAJTANIEJ AIRPODS PRO: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 🔴 TIKTOK ► 🤍 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 👍🏻 FACEBOOK ► 🤍 ⭐️ TWITTER ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 📌 BLOG ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE PODROBKI AIRPODS PRO - WARTO JE KUPIĆ ZA 350zł? 💡 MINIATURKI DO MOICH FILMÓW PRZYGOTOWYWUJE BERARTS (🤍 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🖥 Monitor 349X7 PHILIPS 34” : 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 LUMIX G7: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 💳 Karta Revolut: 🤍 🎵 MUZYKA: ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Xiaodu Du Smart Buds Pro - Recenzja: Słuchawki z Unikatową Funkcją! Dlaczego Warto Je Kupić?

9431
322
32
00:13:56
04.04.2022

Dziś test, recenzja Xiaodu Du Smart Buds Pro - Warto Je Kupić? Jaka jest moja opinia o Xiaodu Du Smart Buds Pro? Jakie słuchawki TWS Wybrać i Kupić w 2022? Xiaodu Du Smart Buds ▶️ 🤍 Xiaodu Du Smart Buds Pro ▶️ 🤍 Strona Xiaodu Polska ▶️ 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #iPhone ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE TEST RECENZJA XIAODU DU SMART BUDS PRO, OPINIA XIAODU DU SMART BUDS PRO, JAKIE SŁUCHAWKI TWS KUPIĆ W 2022?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE WYBRAĆ I KUPIĆ W 2022?, WARTO KUPIĆ XIAODU DU SMART BUDS PRO?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Film powstał we współpracy z dystrybutorem Innpro. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Najlepsze Słuchawki Bezprzewodowe do 200/500/1000zł! Jakie Kupić Słuchawki TWS w 2021?

123055
2026
176
00:19:46
22.11.2021

Jakie Kupić Słuchawki Bezprzewodowe TWS w 2021? Jakie Słuchawki TWS kupić? Najlepsze bezprzewodowe słuchawki do 200zł, 500zł i 1000zł. Sprawdź Promocyjne Ceny Słuchawek z Filmu ↘️ AirPods Pro: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 Beats Studio Buds:  ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Xiaomi Buds 3 Pro: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV:  🤍 ✅ Oleole: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ Electro: 🤍  Huawei Freebuds 4i: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ X-kom: Jabra Elite 75t: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ X-kom: Huawei Freebuds 4 ANC:  ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ Oleole: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Edifier Neobuds Pro: ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Oleole: 🤍 Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2: ✅ MediaExpert: 🤍    ✅ MediaMarkt: 🤍         ✅ EuroRTV: 🤍  ✅ Oleole: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Sony WF 1000xm4 ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 SAMSUNG Galaxy Buds Pro ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ Electro: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 Spis Treści: 0:00 Wprowadzenie 2:16 Xiaomi True Wireless Basic 2 3:54 Słuchawki z ANC 4:42 HUAWEI FreeBuds 4i 6:26 Remi Buds 3 Pro 7:44 PaMu Quiet Mini 8:31 Jabra Elite 75tb 9:59 Edifier NeoBuds Pro 11:00 HUAWEI FreeBuds 4 12:11 Galaxy Buds Pro 13:23 AirPods 2 14:29 Beats Studio Buds 15:59 AirPods Pro 17:29 Sony WF-1000XM4 19:10 Jakie Słuchawki Kupić? - Podsumowanie Źródło Przebitek z innych kanałów: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #Słuchawki ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE JAKIE SŁUCHAWKI KUPIĆ W 2021?, JAKIE SĄ NAJLEPSZE SŁUCHAWKI W 2021?, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE KUPIĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI TWS KUPIĆ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 200ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 400ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 500ZŁ?, JAKIE SŁUCHAWKI DO 1000ZŁ?, WARTO KUPIĆ AIRPODS PRO?, WARTO KUPIĆ XIAOMI BUDS 3 PRO?, WARTO KUPIĆ HUAWEI BUDS 4?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Galaxy Buds Pro vs AirPods Pro - Samsung Pokonał Apple? 🎧 Które Słuchawki Warto Kupić?

19730
710
101
00:09:59
24.02.2021

Test, Recenzja Galaxy Buds Pro vs AirPods Pro - Które Warto Kupić? ↘️ Kup Słuchawki w Promocyjnych Cenach 🎧 AirPods Pro: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ AVANS: 🤍 ✅ NEO24: 🤍 ✅ ELECTRO: 🤍 Samsung Buds Pro: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE PORÓWNANIE GALAXY BUDS PRO VS AIRPODS PRO, KTÓRE SŁUCHAWKI KUPIĆ W 2021 GALAXY BUDS PRO VS AIRPODS PRO?, TEST GALAXY BUDS PRO VS AIRPODS PRO, RECENZJA GALAXY BUDS PRO VS AIRPODS PRO, KTÓRE SŁUCHAWKI W 2021 WYBRAĆ GALAXY BUDS PRO VS AIRPODS PRO?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Jakie SŁUCHAWKI True Wireless DO 100 ZŁ? TWS w akcji!

13818
205
45
00:08:54
01.03.2022

Słuchawki TWS - true wireless, to już praktycznie standard. Dzisiaj sprawdzamy ten praktycznie najtańszy próg słuchawek do 100 zł. Czy da się tego słuchać? Czy warto w ogóle się w to bawić? Sprawdźmy! SŁUCHAWKI Z FILMU: Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 ► 🤍 Savio TWS-05 ► 🤍 QCY TWS T5 ► 🤍 Podoba się? Zostaw suba! ► 🤍 Redaktor: Paweł Winiarski ► 🤍 #tws #słuchawki #100zł

Huawei Buds 4 Recenzja - Słuchawki z ANC Które Zaskakują | Test

7469
237
35
00:09:50
05.11.2021

Dziś Test, Recenzja Słuchawki Huawei Buds 4 z ANC. Warto Kupić Huawei Buds 4? Opinia o Huawei Buds 4.Sprawdź Promocyjne Ceny na Huawei Buds 4 ↘️ MediaMarkt ► 🤍 ✅ MediaExpert ► 🤍 ✅ OleOle ► 🤍 ✅ RTVEuroAGD► 🤍 ✅ NeoNet ► 🤍 ✅ NEO24►🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE Dziś TEST HUAWEI BUDS 4, RECENZJA SŁUCHAWKI HUAWEI BUDS 4, WARTO KUPIĆ HUAWEI BUDS 4?, OPINIA O HUAWEI BUDS 4, HUAWEI BUDS 4 CENA, REVIEW HUAWEI BUDS 4, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Test Huawei FreeBuds 4 - zaskakujące słuchawki bezprzewodowe

50883
565
46
00:08:23
27.07.2021

Nie wyobrażacie sobie życia bez dobrej muzyki? Dzisiaj sprawdzamy nowe słuchawki bezprzewodowe - Huawei FreeBuds 4. Chcecie dowiedzieć się więcej? Oglądajcie! Sprawdź cenę Huawei FreeBuds 4 ➡️ 🤍 Cena Huawei FreeBuds 4 w MediaExpert ➡️ 🤍 ⤵️NASZ EKWIPUNEK ⤵️ Telefon Szakala 📱 🤍 ✅ Cały ekwipunek Szakala ➡️ 🤍 Telefon Alo 📱 🤍 👨🏻‍💻 Odwiedź naszą stronę ► 🤍 🟣 Koniecznie obserwuj Instagram ► 🤍 🔵 Polub Fanpage na Facebooku ► 🤍 ❤️ NIE PRZEGAP nowego filmu! SUBSKRYBUJ ► 🤍 🐦 Twitter ► 🤍 💼 Współpraca / Kontakt / Business inquiries ► kontakt🤍technostrefa.com autorzy: Mateusz "Szakal" Skitek Aleksander "Alo" Pałczyński Bartłomiej "Rapid" Kukuczka Mecenasem odcinka jest Huawei.

DOBRY DO GIER - realme 8 | zegarek | słuchawki

84615
5329
4250
00:14:28
20.04.2021

Regulamin ► 🤍 Tutaj do x-kom'u podrzucam Wam linki do rzeczy: - 🤍 - 🤍 - 🤍 - 🤍 Powodzenia w wygranej :D Bo zostało sporo gadżetów do rozdania. Kto by pomyślał, że regulamin może sprawić tyle problemów :D Ale moim zdaniem był zbyt pogmatwany. 10 zwycięzców wypisałem pod premierowym odcinkiem i tam możecie znaleźć listę, a zwycięzców dzisiejszego rozdania to... też dam znać gdzie i jak pod tym filmem :D A co do sprzętów to możecie zobaczyć na filmie :D Jeśli podoba Ci się moja twórczość, to tutaj możesz mi pomóc: ► 🤍 _ FANPAGE: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 DISCORD: 🤍

Creative Outlier Air vs AirPods - Test słuchawek TWS

117124
3068
299
00:08:10
03.09.2019

Czy AirPods'y to najlepsze słuchawki bezprzewodowe? W dzisiejszym odcinku mamy dla Was zestawienie 3 modeli słuchawek w różnych przedziałach cenowych. Oglądajcie! Sprawdź ceny bezprzewodowych słuchawek z odcinka ⬇️ Creative Outlier Sports ➡️ 🤍 Apple AirPods ➡️ 🤍 Redmi AirDots ➡️ 🤍 #Słuchawki #Ranking ⤵️NASZ EKWIPUNEK ⤵️ Telefon Szakala 📱 🤍 Telefon Alo 📱 🤍 Zegarek Szakala ⌚️ 🤍 Zegarek Alo ⌚️ 🤍 FOTEL, na którym siedzimy ➡️ 🤍 💡 MAGICZNA LAMPKA LED RABAT na kod "TECHNOSTREFA" ➡️ 🤍 💡 ŚWIECĄCY OGRÓD RABAT na kod "TECHNOSTREFA" ➡️ 🤍 🔌 NAJLEPSZY PRZEDŁUŻACZ RABAT na kod "TECHNOSTREFA" ➡️ 🤍 🔲 Obserwuj Instagram ► 🤍 🐦 Twitter ► 🤍 ❤️ NIE PRZEGAP nowego filmu! SUBSKRYBUJ ► 🤍 👍 Polub Fanpage na Facebooku ► 🤍 💲 Dobrowolne dotacje ► 🤍 💙 Facebook Szakala ► 🤍 💙 Facebook Alo ► 🤍 autorzy: Mateusz "Szakal" Skitek Aleksander "Alo" Pałczyński

NOWE PODRÓBKI AIRPODS - KTÓRE WYBRAĆ? 🔴

208300
6302
744
00:10:05
10.08.2019

DZIŚ W FILMIE KTÓRE PODRÓBKI AIRPODS KUPIĆ? CZY WARTO WYBRAĆ MODEL TWS i200, TWS i100, TWS i80, TWS i60 ✅ KUP ORYGINALNE: 🤍 KUP PODRÓBKI: 🤍 rabat: BF15 Kup Produkty Apple w Lepszych Cenach W Sprawdzonych Sklepach 🔥: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ VOBIS: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 🔴 TIKTOK ► 🤍 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 👍🏻 FACEBOOK ► 🤍 ⭐️ TWITTER ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 📌 BLOG ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE O PODRÓBKACH AIRPODSÓW- KTÓRE KUPIĆ, JAKI MODEL WYBRAĆ CZY: TWS i200, TWS i100, TWS i80, TWS i60. 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🖥 Monitor 349X7 PHILIPS 34” : 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 LUMIX G7: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 💳 Karta Revolut: 🤍 🎵 MUZYKA: SUMMER MOMENTS - DEL 1 LONGING - JOAKIM KARUD PIANO&SAX - JOAKIM KARUD ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G | Nie kupuj! | RECENZJA

227147
3474
480
00:10:19
21.04.2022

➡️ Zniżki na wszystkie produkty Green Cell: 🤍 ➡️ Smartfony Xiaomi w x-kom: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest x-kom oraz Green Cell. Firmy nie miały wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Opinia w materiale jest moja, niezależna od producenta urządzenia. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya!

#realme Buds Air 2 Neo - Recenzja i Ocena (2022 r.) | Słuchawki Bluetooth do 200 PLN! | 4K |

3371
59
22
00:09:09
12.08.2022

#realme #bluetooth #earphones Cześć. W dzisiejszym odcinku dokonam Unboxingu, Recenzji oraz Oceny budżetowych, bezprzewodowych słuchawek Bluetooth marki Realme Buds Air 2 Neo o poniższych danych technicznych: * Przetworniki: 10 mm, * Wersja Bluetooth: 5.2, * Kodeki Bluetooth: SBC, AAC HD, * Port ładowania: USB typu C, * Pojemność baterii: łącznie 480 mAh, 40 mAh w każdej ze słuchawek, 400 mAh w etui, * Czas pracy: bez ANC: 7 godzin, z ANC: 4,5 - 5 godzin, * Czas ładowania: 2 godziny, pierwsze 10 min. - 2 godziny, * ANC: 25 dB, * Podwójny mikrofon, * Pasmo przenoszenia dźwięku [Hz]: 20-20000, * Klasa wodoodporności: IPX5, * Aplikacja: realme Link. Czy mając budżet ograniczony do 200 PLN można zakupić przyzwoite słuchawki Bluetooth? O tym zaraz się dowiesz! :) Jeżeli materiał Ci się podobał, zostaw po sobie Like, Komentarz lub Suba. Będzie mi miło. Trzymajcie się. Cześć!

PaMu Nano - PORZĄDNE Bezprzewodowe Słuchawki ZA NIEWIELE💰| Test, Recenzja

4356
189
11
00:08:01
08.08.2021

Jakie Słuchawki Bezprzewodowe Wybrać w 2021? Warto kupić PaMu Nano? Test, Recenzja. Sprawdź PaMuNano ▶️ 🤍 Facebook page: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 TikTok: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 #Tech #Gadget ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE TEST SŁUCHAWEK PAMU NANO, RECENZJA PAMU NANO, WARTO KUPIĆ PAMU NANO, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ W 2021?, JAKIE SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE KUPIĆ W 2021?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Film powstał we współpracy z firmą, producentem PAMU. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Wózek BROR z IKEI i słuchawki Soundcore Liberty Air 2 Pro

272613
11520
609
00:16:34
25.03.2021

Film jest podzielony na dwie części, żeby Ci z Was, którzy przyszli tu obejrzeć recenzje słuchawek, nie musieli słuchać o moich przygodach związanych z wózkiem. Soundcore Liberty Air 2 Pro na Allegro: 🤍 Mieszko: 🤍 Moje sociale: Twitter: 🤍 Tiktok: 🤍 Insta: 🤍 FB: 🤍 00:00 - 07:34 Wózek BROR 07:35 - 16:34 Soundcore Liberty Air 2 Pro

NAJLEPSZE SŁUCHAWKI DO 300 ZŁ

877
65
7
00:06:21
23.01.2023

Czas na porównanie słuchawek dousznych TWS do kwoty 300 zł. Paweł wybrał najciekawsze jego zdaniem modele i porównał, żeby pomóc Wam w wyborze odpowiedniego sprzętu dla siebie. PRODUKTY Z FILMU: Soundcore Life Dot 3i Czarne ► 🤍 Jabra Elite 2 ► 🤍 Xiaomi Mi Redmi Buds 3 Pr ► 🤍 Podoba się? Zostaw suba! ► 🤍 Redaktor: Paweł Winiarski ► 🤍

OnePlus 8T, Samsung Galaxy S20 FE oraz dlaczego nie pracuję już w telewizji

678158
21155
975
00:11:36
19.10.2020

Dziś pojedynek foto-video pomiędzy OnePlusem 8T a Samsungiem S20 FE. Ceny (ceneo): PL - OnePlus 8T - 🤍 , CN - 🤍 Samsung Galaxy S20 FE - 🤍 Moje sociale: Insta: 🤍 Twitter: 🤍 FB: 🤍

Tanie "AirPods Pro"?🔥 Warto wydać 250zł na Pamu Slide Mini?

15943
675
61
00:09:21
05.03.2020

PAMU SLIDE MINI: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ TWITTER ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE RECENZJA SŁUCHAWEK PAMU SLIDE MINI, CZY WARTO KUPIĆ PAMU SLIDE MINI?, JAKA JEST MOJA OPINIA O PAMU SLIDE MINI?, CZY PAMU SLIDE MINI SĄ LEPSZE OD AIRPODS PRO?, JAKIE PAMU SLIDE MINI WYBRAĆ?, JAKIE PAMU SLIDE MINI KUPIĆ?, PAMU SLIDE MINI CENA, PAMU SLIDE MINI TEST, PAMU SLIDE MINI PORÓWNANIE, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 💳 Karta Revolut: 🤍 🎵 MUZYKA: adventures ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Pamu Quiet Mini z ANC - Czy to AirPods Pro ZA POŁOWĘ Ceny? 🎧 | Recenzja - Test

9394
352
29
00:08:37
29.03.2021

Recenzja, Test PamuQuiet Mini - Warto Kupić Słuchawki z ANC? ↘️ PamuQuiet Mini: 🤍 Strona na FB: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 #PAMUQUIETMINI #SŁUCHAWKI #TECH ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE TEST PAMU QUIET MINI,RECENZJA PAMU QUIET MINI,PAMU QUIET MINI WARTO KUPIĆ? 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Film powstał we współpracy z firmą PAMU. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Jak Działają AirPods Pro z Androidem? Warto Kupić AirPods?

31448
786
89
00:03:48
05.02.2021

Jak połączyć AirPodsy z Androidem? Jak działają AirPodsy z Androidem? Warto Kupić AirPods? Kup AirPodsy w sprawdzonym sklepie ⬇️ AirPods Pro: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 AirPods: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ VOBIS: 🤍 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 FAQ- Najczęściej zadawane pytania: Jak połączyć AirPods z Androidem, Jak działają AirPodsy z Androidem?, Jak używać AirPods z Androidem?, warto kupić AirPods z androidem?, warto kupić Airpods Pro z androidem?, Czy AirPods działają z Androidem, AirPods Android Samsung, AirPods Pro z Androidem, Czy AirPods działają z laptopem, AirPods huawei, AirPods samsung, Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

KUPIŁEM NAJTAŃSZE SŁUCHAWKI BEATS FLEX 💥 WARTO KUPIĆ ZA 249ZŁ?

45988
1497
135
00:08:55
26.10.2020

WARTO KUPIĆ BEATS FLEX? RECENZJA, TEST BEATS FLEX⬇️ KUP BEATS FLEX W SPRAWDZONYM SKLEPIE: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE RECENZJA BEATS FLEX, TEST BEATS FLEX, WARTO KUPIĆ BEATS FLEX?, BEATS FLEX OPINIA, JAKIE SŁUCHAWI KUPIĆ, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ BEATS?, 💡 MINIATURKI DO MOICH FILMÓW PRZYGOTOWYWUJE BERARTS (🤍 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Kupiłem Słuchawki Beats Studio Buds... Apple Znów Przegięło?

23833
779
60
00:09:54
01.09.2021

Beats Studio Buds Unboxing, Pierwsze Wrażenia - Warto Kupić? ↘️ Kup Beats Studio Buds w Sprawdzonych Sklepach 🔥: ✅ MediaExpert: 🤍 ✅ MediaMarkt: 🤍 ✅ EuroRTV: 🤍 ✅ X-kom: 🤍 ✅ OleOle: 🤍 ✅ Amazon: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget #iPhone ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE BEATS STUDIO BUDS, BEATS STUDIO BUDS UNBOXING, RECENZJA BEATS STUDIO BUDS, WARTO KUPIĆ BEATS STUDIO BUDS, OPINIA BEATS STUDIO BUDS, JAKIE SŁUCHAWKI KUPIĆ W 2021?, JAKIE SŁUCHAWKI WYBRAĆ W 2021?, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Jak podłączyć słuchawki bezprzewodowe do Bluetooth

300839
2150
157
00:03:05
12.06.2019

Samouczek wideo, w którym uczymy i pokazujemy, jak używać i jak podłączać bezprzewodowe słuchawki Bluetooth do naszego telefonu komórkowego lub tabletu. Wideo jest tworzone za pomocą zestawu słuchawkowego i7s, ale jest ono ważne dla wszystkich osób, które są typu EarPods.

WIELKI TEST AIRPODS: PODRÓBKI vs ORYGINAŁY 🔥

209359
6032
441
00:10:09
30.04.2019

ORYGINALNE AIRPODSY W SPRAWDZONYCH SKLEPACH✅: ► Komputronik: 🤍 PODRÓBKI: 🤍 🤍 Kup Produkty Apple w Lepszych Cenach W Sprawdzonych Sklepach 🔥: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 ✅ Amazon.pl: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ NEONET: 🤍 ✅ VOBIS: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 👍🏻 FACEBOOK ► 🤍 ⭐️ TWITTER ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 📌 BLOG ► 🤍 KUP NAJTANIEJ PRODUKTY APPLE W SPRAWDZONYCH SKLEPACH 🔥: ✅ KOMPUTRONIK: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ RTVEUROAGD: 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE PORÓWNANIE/TEST SŁUCHAWEK AIRPODS ORAZ TWS I7, TWS i10, TWS i12. KTÓRE SŁIUCHAWKI WYBRAĆ I KUPIĆ? CZY ORYGINALNE AIRPODS. KTÓRE SŁUCHAWKI WYBRAĆ CZY ORYGINALNE AIRPODS CZY PODRÓBKI? AIRPODS CZY I10 TWS? CZY WARTO KUPIĆ PODRÓBKI AIRPODS? 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🖥 Monitor 349X7 PHILIPS 34” : 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 LUMIX G7: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 🎵 MUZYKA: ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Podróbki Airpods Pro za 400 zł

17092
711
84
00:06:49
23.01.2020

Czy warto kupić tanie podróbki AirPodsów? Jak grają i ile kosztują? W dzisiejszym odcinku odpowiemy właśnie na to pytanie - Oglądajcie 🔥 ⬇️ Rozwiń opis ⬇️ Zakupy z cashbackiem Letyshops - 🤍 Apka Letyshops - 🤍 Dobre słuchawki w Niskich Cenach ⬇️ Creative Outlier Air ➡️ 🤍 Jabra Elite 65t ➡️ 🤍 Jabra Elite 75t ➡️ 🤍 Link do podróbek AirPods Pro - Air Pro H1 TWS ➡️ 🤍 ⤵️NASZ EKWIPUNEK ⤵️ Telefon Szakala 📱 🤍 Telefon Alo 📱 🤍 Zegarek Szakala ⌚️ 🤍 Zegarek Alo ⌚️ 🤍 FOTEL, na którym siedzimy ➡️ 🤍 💼 Współpraca / Kontakt / Business inquiries ► kontakt🤍technostrefa.com 📱 Odwiedź naszą stronę ► 🤍 🔲 Obserwuj Instagram ► 🤍 🐦 Twitter ► 🤍 ❤️ NIE PRZEGAP nowego filmu! SUBSKRYBUJ ► 🤍 👍 Polub Fanpage na Facebooku ► 🤍 💙 Facebook Szakala ► 🤍 💙 Facebook Alo ► 🤍 autorzy: Mateusz "Szakal" Skitek Aleksander "Alo" Pałczyński

Huawei FreeBuds 4i - lepsze niż 3i? 🤔

17017
426
89
00:11:08
11.04.2021

[UPDATE] Weszła aktualizacja, dzięki której wznawianie muzyki po włożeniu do ucha działa już nie tylko na sprzętach Huawei ;) [KONIEC] Dziś przychodzę do was z materiałem na temat najnowszych słuchawek od marki Huawei, a chodzi oczywiście o model Freebuds 4i. Może pamiętacie mój materiał o 3i - w dzisiejszym filmie będę się do nich odnosił. Poniżej zostawiam wszystkie linki, które mogą być przydatne: ➡️ Materiał o Freebuds 3i: 🤍 ➡️ Strona pokazana w materiale: 🤍 ✨ Instagram kanału: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 👍 Fanpage na fb: 🤍 👥 Grupa na fb: 🤍 📧 E-mail: unax90🤍gmail.com 🎵 Muzyka 🎵 Tytuł: Sunset Dream Autor: Cheel ➡️ Aby wesprzeć moje działanie na YT ZASUBSKRYBUJ mnie. Jeżeli Ci się nie podoba to nie zostawiaj suba, ale napisz co można poprawić. Będę wdzięczny 🙂 Animacja subskrypcji, Intro oraz animacje social media, wykonane zostały na podstawie poradnika z kanału „Skyline Motions”: ➡️🤍 ➡️🤍 ➡️🤍 Spis treści: 0:00 | Wstęp, 0: 51 | Zestaw, 1:13 | Case, rozmiar, jakość, 1:54 | Słuchawki, 3:46 | Specyfikacja, bateria, 6:06 | Jakość muzyki, 7:28 | Rozmowy/mikrofon, 8:15 | Aplikacja, 9:34 | Podsumowanie.

15 Fajnych Pomysłów na Świąteczne Prezenty 🎁

11432
515
31
00:17:30
14.12.2021

Jaki prezent kupić na święta?Jaki gadżet kupić na święta? ⬇️ Sprawdź wszystkie gadżety i urządzenia z filmu: ▶️ Słuchawki Jabra Elite 7 Pro: 🤍 ▶️ Klawiatura Logitech MX Keys Mini For Mac: 🤍 ▶️ Sluchawki Logitech G Pro X: 🤍 ▶️ XIAOMI Mi Band 6 NFC: 🤍 ▶️ Smartwatch HUAWEI Watch GT 2 Sport: 🤍 ▶️ Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 4: 🤍 ▶️ APPLE Watch 7: 🤍 ▶️ Aparat FUJIFILM Instax Mini 11: 🤍 ▶️ Słuchawki MAD DOG GH800 🤍 ▶️ Powerbank GÖTZE & JENSEN 10000mAh 🤍 ▶️ Powerbank XIAOMI Mi Essential 10000 mAh 🤍 ▶️ Powerbank GREEN CELL PowerPlay 10S 10000 mAh 🤍 ▶️ Słuchawki Apple AirPods Pro: 🤍 ▶️ Słuchawki SONY WF-1000XM4: 🤍 ▶️ Słuchawki XIAOMI Redmi Buds 3 Pro 🤍 ▶️ Głośnik mobilny JBL Flip 5 🤍 ▶️ Tablet APPLE iPad mini 8.3" 6 gen 🤍 ▶️ Tablet HUAWEI MatePad 11" 6/128 GB 🤍 ▶️ Szczoteczka magnetyczna ORAL-B iO 9: 🤍 ▶️ Kontroler MAD DOG GC550: 🤍 ▶️ Kontroler MICROSOFT XBOX Series X: 🤍 ▶️ Kontroler ps5 Sony 🤍 ▶️ Wideorejestrator smart 360 g500h: 🤍 ▶️ Kierownica thrustmaster t150: 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com #Tech #Gadget ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE JAKI PREZENT KUPIĆ NA ŚWIĘTA?, JAKI GADŻET KUPIĆ NA PREZENT NA ŚWIĘTA, PORADNIK ŚWIĄTECZNY, JAKI SPRZĘT APPLE KUPIĆ NA PREZENT NA ŚWIĘTA, JAKI PREZENT KUPIĆ NA ŚWIĘTA?, TANI GADŻET NA ŚWIĘTA, GADŻET DLA CHŁOPAKA NA ŚWIĘTA, GADŻET DLA DZIEWCZYNY NA ŚWIĘTA, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Materiał powstał we współpracy z MediaExpert. Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Recenzja Apple AirPods 2 (2019) w 2020 | Najlepsze słuchawki bezprzewodowe? | Twoja Rzecz #4

5023
101
13
00:14:29
19.06.2020

Czemu bezprzewodowe słuchawki od Apple stały się najpopularniejszymi słuchawkami w historii?🤔 W filmie wskazuje najmocniejsze strony tych "bezprzewodówek" oraz w jaki sposób ułatwiają codzienne korzystanie ze smartfona. 📲 #airpods #słuchawkibezprzewodowe #wireless 🎼 Muzyka: 🤍 Zapraszam Was również na: 🚹 Facebook: facebook.com/TwojaRzecz.Blog 📸 Instagram: instagram.com/twojarzecz_blog 🐥 Twitter: twitter.com/TwojaRzecz_Blog Trzymajcie się ciepło! ☀️ Mateusz

5 POWODÓW DLACZEGO (NIE) WARTO KUPIĆ SAMSUNG GALAXY A33

16929
179
31
00:07:16
14.07.2022

➡️ Galaxy A33 na allegro 👉 🤍 ➡️ Samsung Galaxy A33 na ceneo 👉 🤍 Rozwiń po więcej... Jeżeli materiał Ci się spodobał będzie mi miło jak dasz kciuka w górę 👍 i udostępnisz go znajomym 👉 Aby być na bieżąco zapraszam do SUBSKRYBCJI! 👉 🤍 ␚ 📧 WSPÓŁPRACA/cooperation e-mail: areeeQ🤍gmail.com 📸 INSTAGRAM - 🤍 👥 Grupa CHIŃSKIE PROMOCJE FACEBOOK możecie wstawiać ciekawe promocje: 🤍CHINSKIEPROMOCJE.pl 🎥Zobacz inne moje filmy🎥 👉Samsung Galaxy Watch 4 Recenzja ➡️ 🤍 👉Xiaomi Watch S1 vs Amazfit GTR 3 Pro ➡️ 🤍 👉Samsung Galaxy S22 Ultra ➡️ 🤍 👉Xiaomi 12X Recenzja ➡️ 🤍 👉Xiaomi 12 Pro Recenzja ➡️ 🤍 👉Jaki smartwatch do 1500 zł? TOP 5 smart zegarków ➡️ 🤍 👉TOP 10 Smartfonów 2021 ➡️ 🤍 👉Vsett 10+ Hulajnoga elektryczna ➡️ 🤍 ►Niektóre linki do produktów z moich recenzji i testów mogą być linkami affiliacyjnymi, Ciebie to nic nie kosztuje, a dzięki temu wspierasz mnie w tworzeniu kolejnych materiałów 🙂 Dzięki za czytanie opisu do końca! 🙂

Jak ZRESETOWAĆ/SPAROWAĆ ze sobą słuchawki Xiaomi Redmi AirDots (EarBuds) | Poradnik PL

911696
26800
4401
00:04:44
25.12.2019

💲Cena: ✔ Xiaomi Redmi AirDots: 🤍 ✔ Xiaomi Mi AirDots: 🤍 W tym poradniku dowiecie się jak sparować ze sobą słuchawki Xiaomi Redmi AirDots (Redmi EarBuds) w sytuacji, gdy obie są połączone z telefonem niezależnie od siebie. Na filmie pokazałem również sam proces resetu tych słuchawek, który pomaga w większości różnych problemów ich dotyczących - takich jak: ciche granie, przerywanie, rozłączanie z telefonem itd. Będę ogromnie wdzięczny jeżeli dacie mi znać, czy tym sposobem udało się Wam naprawić Wasz problem, oraz jeśli klikniecie łapkę w górę, subskrypcję i dzwoneczek! Algorytm YouTube bardzo to lubi, a dzięki temu będę mógł dotrzeć do większej ilości osób! 😁 💪 Pozostałe sprzęty, które mogą Was zainteresować: Surface Pro 6: 🤍 Huawei Watch GT 2 Classic: 🤍 Samsung Galaxy Watch Active 2: 🤍 🌍 Linki do Social-Media: Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Linkedin: 🤍 Twitter: 🤍

CZY METALLICA POWINNA JESZCZE NAGRYWAĆ NOWE PŁYTY? | PODCAST #8

2405
152
87
00:25:48
24.01.2023

Nie żebym czekał na nowy album Metallica z wypiekami na twarzy. Bo nie dość, że nie mam wypieków, to na dobrą sprawę nie czekam. Ale jednak po kilkukrotnym przesłuchaniu "Screaming Suicide", czyli nowego singla mam pewne przemyślenia odnośnie zespołu, od którego zaczynałem swoją przygodę z metalem. Partnerem kanału jest ASUS. Swoje materiały wideo montuję na laptopie ASUS ROG Zephyrus Duo 15 GX550. Co ma w środku? 🤍 Gdzie go kupić? 🤍 Jeśli macie jakieś pytania (a dodam, że mam spore doświadczenie z gamingowymi laptopami ASUSa) - śmiało zadawajcie je w komentarzach lub wiadomościach prywatnych na moich kanałach social media.

Tech Week: Jak znaleźć miłość oraz słuchawki Huawei Freebuds Pro, Huawei Mate 40pro, autopilot Tesla

383481
20642
613
00:14:40
25.10.2020

Jak przestraszyć niedźwiedzia? Oraz jak uczciwie przetestować słuchawki firmy, która Cię nie lubi? Odpowiedzi na wszystkie te pytania znajdziecie w dzisiejszym odcinku! Moje sociale: Insta: 🤍 Twitter: 🤍 FB: 🤍 Mieszko: 🤍 Źródła: Recenzja Pixela 5 MKBHD: 🤍 Słuchawki Huawei Freebuds Pro: 🤍 Huawei Mate 40 pro: 🤍 Monster Wolf: 🤍 Autopilot w Tesli: 🤍 WeChat i TikTok jednak zostają w USA: 🤍 Fleetwood Mac wraca dzięki TikTokowi: 🤍

Xiaomi Mi 11 Lite 5G: JEDEN Z NAJLEPSZYCH XIAOMI

273971
4330
474
00:15:50
10.05.2021

📱 UWAGA, MAMY DLA NASZYCH WIDZÓW KODY ZNIŻKOWE NA GALAXY S21: 📱 ➡️ Dla widzów Spider’s Web TV przygotowaliśmy kody zniżkowe na zakup Samsungów z rodziny Galaxy S21. ➡️ Wartość kodu to 400 zł przy zakupie Galaxy S21+ i 400 zł przy zakupie Galaxy S21 Ultra. ➡️ Promocja dotyczy sklepów Media Markt, Media Expert i sklepu internetowego Samsung.com. Kody są ważne do 6.06.2021 r. i łączną się z innymi obowiązującymi promocjami. ➡️ Kod promocyjny to: SPIDERSWEBS21. Udanych zakupów! Xiaomi Mi 11 Lite 5G to jeden z najlepszych smartfonów Xiaomi. Ma wszystko, czego potrzeba, a przy tym jest bardzo dobrze wyceniony. Xiaomi Mi 11 Lite 5G kupicie na Allegro: 🧡 Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128GB Black: 🤍 🧡 Xiaomi Mi 11 Lite 5G 8/128GB Black: 🤍 🧡 Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB Boba Black: 🤍 Jakich sprzętów używam prywatnie? 📱 Huawei P40 Pro: 🤍 ⌚ Huawei Watch GT2 Pro: 🤍 💻 Huawei MateBook X Pro: 🤍 🔈 Samsung HW-Q950T: 🤍 💊 iPad Air 2020: 🤍 🎧 LG Tone Free FN7: 🤍 📺 Philips 65PUS7805: 🤍 🎮 Xbox Series X: 🤍 🎮 PlayStation 5: Jeszcze brak na stanie w normalnej cenie :( 🎮 Nintendo Switch v2: 🤍 🥽 Oculus Quest 2: 🤍 🥽 PlayStation VR: Nie dam linka, bo są sporo gorsze od Oculusa :P 🤖 iRobot Roomba i7+: 🤍 🤖 iRobot Braava Jet m6: 🤍 PS. Telewizor, soundbar i komputer mam w starszych, gorszych wersjach. Te powyższe będą podobne do moich, ale lepsze, więc je wstawiłem. #Xiaomi #XiaomiMi11Lite #Mi11Lite ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 📱 Technologiczna grupa wsparcia na FB: 🤍 🎥 Zdjęcia: Marcin Połowianiuk 🖥 Montaż, postproces: Marcin Połowianiuk

Назад
Что ищут прямо сейчас на
W DZISIEJSZYM FILMIE REDMI BUDS 3 PRO RECENZJA дикие туристы lagu indonesia molara jam sessions lachmann sub warzone 2 наша маша kuxniy mebellar 嫁接 Rain姐 集会 książka audio oda one piece al jarrau drive phonk mix blender plugins królewski korg pa3x азовсталь zavodila fnf